Onze vaste specialiteiten
Bij ’t Vliegertje kunt u natuurlijk terecht voor onze inmiddels beroemde ossenhaas saté of onze heerlijke spareribs, maar uiteraard hebben wij ook andere specialiteiten op de menukaart staan.
Voorgerechten
Carpaccio
Carpaccio met pesto en salade of met truffelolie, truffelsalsa en Parmezaanse kaas, beiden geserveerd met pijnboompitjes
Japanse beefrolletjes
Japanse beefrolletjes van de bakplaat gevuld met lente-ui en gebakken knoflook geserveerd met wasabimayo en soyasaus
Bao bun spek
Aziatisch gemarineerd, gebakken en gelakte buikspek met zoetzure rode ui, gehakte pinda’s en pikante mayonaise van limoenblad en gember
Burrata
Burrata salade, een top burrata uit Puglia met een mix van tomaatjes, toast van focaccia, basilicum, olijfolie en 9 jaar oude balsamico
Steak tartaar
Steak tartaar van ossenhaas met sjalot, augurk, toast van brioche en mayonaise van verse truffel
Ook als hoofdgerecht met verse frieten
Tonijn
Dun gesneden Yellowfin tonijn op een krokante papadum, gel van limoen en gember, wasabimayo, sojaboontjes, radijs, gepofte rijst en sojavinaigrette
Gamba
Gamba tempura, krokant gefrituurde gamba’s, paprika en lente-ui in een beslag van tempura
Uiensoep
gegratineerd met kaas, zoals u bij ons gewend bent in ‘t Vliegertje
Brood
Op leisteen geserveerd Turks brood met aïoli
Hoofdgerechten
Onze befaamde ribs
Krokant in de oven bereide spareribs met barbequesaus en geserveerd met bosuitjes, rode ui en huisgemaakte verse frieten.
Nieuw!!! Spicy ribs, onze nieuwe ribs maar dan gewokt in onze spicy bbq saus, zelfde saus maar wat pittiger
Biefstuk ‘t Vliegertje
van ossenhaas in eigen jus met verse frieten In 3 gangen, extra 5,00
Noedels Teriyaki
Noedels Teriyaki, gewokte noedels met broccoli, taugé, cashewnoten en koriander
Met ossenhaas OF met gamba’s In 3 gangen menu 2,50 extra
Ook als vega
Saté ‘t Vliegertje
van ruim 300 gram ossenhaas met zoetzure komkommer, cassave, een saté- en een barbequesaus en verse frieten.
In 3 gangen, extra 1,50 Ladyspies(ONLY ladies) 21,75
Dry Aged Black Angus hamburger/ Vega burger
Van de Big Green Egg (BBQ)
Klassieke hamburger met cheddarkaas, gebakken ei, gekarameliseerde ui, augurk, tomaat, kropsla, onze burgersaus en verse frieten
Ook vega te bestellen
Visgerecht
Catch of the day, wisselend visgerecht.
Steak tartaar
Steak tartaar van ossenhaas met sjalot, augurk, toast van brioche en
mayonaise van verse truffel. Met verse frieten
Salades
Burrata
Burrata salade, een top burrata uit Puglia met een mix van tomaatjes,
toast van focaccia, basilicum, olijfolie en 9 jaar oude balsamico
Geitenkaas
Salade geitenkaas met gemengde sla, verse vijgen, cherrytomaatjes, aubergine, radijs, walnoot
en knoflookcroutons met een dressing van vijgen en dadels
Beefsalade
Japanse beefsalade met ossenhaas, taugé, cherrytomaatjes, bosui, paprika, koriander en een sesamdressing
Nagerechten
Chef’s dessert
Chef’s dessert
Kaasplankje
met gevarieerde soorten kaas, roggebrood en appelstroop
Tiramisu
Tiramisu, het bekende nagerecht met heerlijke Italiaanse lange vingers, koffie, amaretto, mascarpone en cacao
Dame Blanche
met slagroom en warme chocolade saus
cheesecake
Limoencheesecake met schuim van limoenblad en kokosrasp