-
Blondie
Een heerlijke zachte blondie met Macadamia noten en een bol ijs
-
Chef’s dessert
Chef’s dessert
-
Salade Nicoise
met verse tonijn, ansjovis, haricots verts, mini krieltjes, olijven, cherrytomaat en een gekookt ei
-
Carpaccio
Carpaccio met pesto en salade of met truffelolie, truffelsalsa en Parmezaanse kaas, beiden geserveerd met pijnboompitjes
-
Japanse beefrolletjes
Japanse beefrolletjes van de bakplaat gevuld met lente-ui en gebakken knoflook geserveerd met wasabimayo en soyasaus
-
Bao bun Koreaanse kip
Korean Fried Chicken bao Bun
-
Gamba’s pil pil
Argentijnse wilde gamba’s in olie met knoflook, chilipeper en peterselie
-
Steak tartaar
Steak tartaar van ossenhaas, aangemaakt met onze steak tartaarsaus, sjalot, augurk, ei, een crumble van Parmezaan en brioche toast Ook als hoofdgerecht met verse frieten
-
Tataki van Tonijn
in een korst van sesam met wakame, sojatapioca en wasabimayo
-
Gamba
Gamba tempura, krokant gefrituurde gamba’s, paprika en lente-ui in een beslag van tempura